Autóalkatrészek — Gépkocsi kiválasztása
Társaság
Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin
Németország
Telefonszám: 06 1 998 9119
E-mail:


HRA 46262 B
Elsőfokú bíróság - Berlin-Charlottenburg
ÁFA adószám: DE281524971


Az autoalkatreszek24.hu website-ja harmadik fél által üzemeltetett site-okra történő hivatkozásokat tartalmaz. A Wemax Group GmbH & Co.KG e szájtok tartalmáért nem vállal felelősséget. Website-unk vásárlói ezeket a linkeket saját felelősségükre használhatják.

Online vitarendezés (ODR)
TájékoztatásAz online vitarendezéshez az Európai Bizottság platformot kínál, ami itt elérhető: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Cégünk nem áll készen, és nem kötelezhető arra, hogy bármely fogyasztói döntőbíróság vitarendezési eljárásában részt vegyen.

Felelősség kizárása

Online kínálatunk tartalma:
A vállalat nem vállal felelősséget a szolgáltatott információk naprakészségéért, helyességéért, teljességéért, vagy minőségéért. A vállalattal szemben támasztott, mindennemű felelősségi igény, amely az általunk szolgáltatott információ, annak téves felhasználása, teljességének hiánya, vagy helytelen információ felhasználása miatt anyagi, vagy eszmei kárt okoz, teljes mértékben kizárt egészen addig, amíg a vállalat szándékos károkozása, vagy vétkes hanyagsága nem nyert bizonyítást. Ajánlataink kötelezettség mentesek, és nem kötnek bennünket. A vállalat fenntartja magának a jogot, hogy külön értesítés, és időszakos, vagy teljes leállás nélkül is megváltoztasson, kiegészítsen, vagy töröljön oldal részeket, vagy akár a teljes kínálatot.

Hivatkozások és linkek
A vállalat hatókörén kívül elhelyezkedő, harmadik fél által üzemeltetett website-okra történő közvetlen, vagy közvetett hivatkozások (linkek) a felelősségünk csak akkor jöhet szóba, ha vállaltunk írásban hivatkozik a link tartalmára, és technikailag megoldható és elvárható lenne, hogy letilthassuk a feljövő illegális tartalmakat. Ezért vállalatunk kifejezetten kijelenti, hogy a linkek elhelyezésének időpontjában a hivatkozott oldalak mentesek voltak mindennemű illegális tartalomtól. Vállalatunk nincs befolyással a hivatkozott / kapcsolat oldalak jelenlegi és jövőbeni dizájnjára és tartalmára. Ennélfogva vállalatunk ezennel elhatárolódik a belinkelt / kapcsolt oldalak minden olyan tartalmától, amelyek a linkelést követően módosultak. Ez a kijelentés vonatkozik minden olyan linkre és kapcsolódásra, amely saját internetes kínálatunkban, vagy harmadik felek vendégkönyvi bejegyzéseiben, vagy a szerzők által létrehozott fórumokon, levelező listákon találhatók. Kizárólag a hivatkozott oldal üzemeltetője tehető felelőssé azokért a károkért, amelyek az ezeken az oldalakon található információk használatából, vagy téves használatából erednek, nem pedig az, aki ezeket a publikációkat linkek útján meghivatkozza.

Szerzői és márkajog:
Vállalatunk minden publikációjában arra törekszik, hogy a grafikai és hanganyagok, videoklipek és szövegek tulajdonosainak szerzői jogait tiszteletben tartsa, minta hogy arra is, hogy saját nem levédett grafikáit, hang és video anyagait, valamint szövegeit használja fel.

Minden az internetes kínálatunkban található, értelemszerűen védett márkanév és védjegy kivétel nélkül a mindenkori vonatkozó márkajog, valamint a hivatalos jogtulajdonosok tulajdonjogának hatálya alá esik. Önmagában a termékek megnevezése nem jelenti azt, hogy a márkaneveket nem védi harmadik fél joga.

Az oldalainkon publikált tartalmak szerzői joga a Wemax Group GmbH & Co.KG-t illeti meg. Az itt található grafikák, hangok, dokumentumok, video szekvenciák és szövegek másolása, vagy felhasználása egyéb elektronikus, vagy nyomtatott formában kizárólag vállalatunk írásos engedélyének birtokában engedélyezett.